Funko Pop: het meest populaire speelgoed voor iedereen

0
55

Speelgoed is onmisbaar. Kinderen spelen de hele dag met verschillende middelen en ook volwassenen hebben verschillende soorten hobby's en verzamelingen. Momenteel is een van de meest populaire collectors items voor kinderen en volwassenen de poppen van Funko Pop. Naast dat je met deze pop kan spelen is het ook een groot verzamelobject geworden. Het merk is bekend vanwege de Spiderman pop en heeft de collectie binnen een korte tijd aanzienlijk uitgebreid.  

Series naspelen met de poppen van Funko Pop 

Funko Pop is populair onder kinderen vanwege de grote collectie en de meerdere series die je onder het merk terug vindt. Alle populaire series zijn namelijk terug te vinden in het assortiment. Zo zijn veel kinderen dol op Disney en Pokémon, waar met enig regelmaat nieuwe poppen en andere accessoires van terug te vinden zijn. Kinderen kunnen naar hartenlust de afleveringen en films naspelen met hun favoriete karakters. De levendige fantasie van ieder kind komt tot uiting en met een uitgebreide verzameling zullen de mooiste verhalen tot stand worden gebracht.

Funko Pop Marvel is razendpopulair 

Een van de andere populaire varianten die je bij het merk terugvindt, is Funko Pop Marvel. In de films van Marvel zijn meerdere superhelden en schurken te vinden die daarom ook nagemaakt worden door het merk. De eerste pop is ontstaan in 2011 en werd direct een hit. De Spiderman pop werd al snel opgevolgd door Iron Man en Wolverine en inmiddels zijn er meer dan 747 poppen uitgebracht. Je kunt daarom voor iedere Marvel film wel een Funko Pop vinden voor de grootste Marvel fan. Ook de andere series, zoals bijvoorbeeld Disney, kent ieder jaar verschillende uitbreidingen. Creativiteit bij kinderen moet altijd beloond worden en dit kun je doen met het aanschaffen van de poppen uit iedere collectie.

De poppen leveren geld op 

Hoewel de Funko Pop Marvel een goede oplossing is voor kinderen, kun je er als ouder ook veel aan beleven. Ook volwassenen kunnen immers de verschillende collecties verzamelen. De poppen hebben namelijk een ongekende waarde, waardoor jij al snel een extra geldbedrag in handen kunt krijgen. Hiervoor kun je de poppen zowel binnen of buiten de box tentoonstellen. In de box zal de conditie beter blijven, maar buiten de box kun je ze beter tentoonstellen. Het geldbedrag is afhankelijk van de staat waarin het product verkeerd, dus je moet wel goed opletten hoe je ermee omgaat. Je kunt dus altijd samen met jouw kind een mooie collectie opbouwen en op een later moment verkopen aan een andere verzamelaar.