Geniet van Frankrijk en de heerlijke wijnen

0
159

Reizen naar Frankrijk is iets waar veel mensen van kunnen genieten. Dat is natuurlijk niet voor niets. In Frankrijk valt namelijk het hele jaar door genoeg te beleven. Toch is het vooral in de warmere maanden dat mensen graag naar Frankrijk toe gaan. Dit is dan ook de periode dat je in het land kan genieten van lekker weer. Bovendien kan je in Frankrijk veel verschillende plekken ontdekken. Frankrijk is een relatief groot land, waardoor er diverse gebieden zijn die zeker een bezoekje waard zijn. Naast de bekendere gebieden zijn er ook populaire bezienswaardigheden. Je zal je dan ook niet snel vervelen in een land als Frankrijk. Ook kan je overal genieten van heerlijk eten en drinken. Een reis maken door Frankrijk is daarom dan ook een goed idee voor iedereen. 

 

Frankrijk

Er zijn genoeg gebieden die je in Frankrijk kan bezoeken. In het noorden en westen hebben je prachtige landschappen die je kan gaan ontdekken. Natuurlijk kan je hier bijvoorbeeld verblijven op verschillende soorten campings. In het oosten van het land is het zeker een aanrader om de kust van het land te bezoeken. Hier kan je niet alleen gaan genieten van het strand, maar ook zijn er veel dorpjes en steden die en bezoek waard zijn. In de hoofdstad van het land zijn uiteraard genoeg bekende plekken die je kan bezoeken. Zo moet je uiteraard eens de Eiffeltoren gezien hebben. Ook is het geen slecht idee om de Arc de Troimphe en het Louvre te bezoeken. Daarnaast is een paar dagen naar Disneyland Parijs een geweldig idee. In het zuiden van het land kan je echter ook veel ontdekken. 

 

Wijnen 

Het zuiden van Frankrijk is namelijk de plek waar de meeste wijnen vandaan komen. In dit deel van het land kan je dan ook gaan genieten van meest heerlijke wijnen. Uiteraard staat Frankrijk bekend als een culinair land. Ook op het gebied van de wijnen is het land een grote speler. Van de witte en rode wijnen kan je zonder twijfel gaan genieten tijdens een bezoek aan Frankrijk. Ook is er het gebied Champagne, waar je geweldige flessen met bubbels kan drinken. Op het gebied van de Franse rode wijnen zijn er veel opties waar je voor kan gaan. Een wijn als Gayda Chemin de Moscou is een prachtige rode wijn. Deze rode wijn smaakt zeer vol en is toch nog erg fruitig. Het is dan ook een zeer geliefde rode wijn uit Frankrijk.