Welke kledingmerken zijn populair onder dames?

0
190

Veel vrouwen houden ervan om te shoppen. We vinden het fantastisch om op zoek te gaan naar nieuwe woonaccessoires, maar we vermaken ons ook als we nieuwe kledingstukken uitproberen. Er zijn weinig vrouwen die specifiek voor één merk kiezen. Toch zijn er vaak bepaalde merken die er tussenuit springen. Welke merken dat zijn? In dit artikel lichten we enkele merken uit en lees je wat het succes van een merk bepaalt.

Reinders

Reinders is een merk dat in 2015 is opgericht door twee zussen, namelijk Marie en Julie Reinders. Zoals de namen wellicht doen vermoeden, is het een Nederlands modemerk. Het merk heeft een unieke stijl en produceert kleding die zowel hip als comfortabel is. Er wordt duidelijk over de kledingstukken van het merk nagedacht. Dat resulteert in fantastische ontwerpen en uitstekende pasvormen. Reinders maakt ook uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dit alles zorgt ervoor dat de kleding van het merk comfortabel zit en een lange tijd meegaat. Veel van de kledingstukken van dit merk zijn overigens gebreid.

NIKKIE

NIKKIE is nog een zeer populair modemerk van Nederlandse komaf. Het merk is opgericht door Nikkie Plessen. De kledinglijn wordt door veel vrouwen gedragen en staat bekend om de elegante en vrouwelijke uitstraling. Tegelijkertijd is de kleding van het merk ook stoer. NIKKIE is een veelzijdig kledingmerk dat door vrouwen van alle leeftijden gedragen wordt. De stijl heeft een moderne uitstraling en in de collecties van NIKKIE vind je tal van verschillende kledingstukken. Zo bestaan de collecties uit onder meer rokken, truien, broeken en zelfs schoenen. Het is dus zeker niet gek dat veel modebewuste vrouwen kledingstukken van NIKKIE bezitten!

Wat maakt een kledingmerk populair?

Als vrouw heb je de keuze uit tal van verschillende kledingmerken. Jaarlijks komen er veel nieuwe merken op de markt. Een groot deel daarvan faalt, en een klein gedeelte wordt onwijs populair. Het succes van een merk wordt grotendeels bepaald door de ontwerpen, maar ook door de kwaliteit van de kleding. Daarnaast spelen modetrends en marketingtechnieken natuurlijk ook een belangrijke rol. Al deze factoren moeten kloppen om een succes van een modemerk te maken. 

Succesvolle merken als NIKKIE en Reinders hebben een eigen stijl, maar sluiten tegelijkertijd goed aan op de laatste trends. De ontwerpers achter deze merken slagen er iedere collectie weer in om relevant te blijven. Om die reden is de kans groot dat we deze merken over tien jaar nog steeds in de schappen zien liggen.