Aaiko; geliefd in het Japans

0
196

Aaiko is een Nederlands kledingmerk dat heel creatief is, en dat kun je goed terugzien in hun kleding. De ontwerpster Pauline Brakenhof reist namelijk de hele wereld rond, uit deze reizen haalt ze haar inspiratie om de mooiste mode items te creëren. Aaiko betekent overigens ‘geliefd’ in het Japans, en ‘stoer’ in het oud-Germaans. Uiteindelijk vindt ze het belangrijk dat de kleding comfortabel is, zodat alle vrouwen het gemakkelijk kunnen dragen. En dit is goed gelukt, want dit modemerk is inmiddels ook internationaal verkrijgbaar. Aaiko heeft meer dan 400 verkooppunten, verspreid over de hele wereld. 

Aaiko mode items

In de collectie van dit modemerk kun je geheel jouw eigen kant op. Je kunt alle kledingstukken goed met elkaar combineren, op jouw manier. Hierdoor kan iedereen een eigen look creëren. Ook kun je bij dit merk terecht voor elke gelegenheid, en tijdens elk seizoen. Ben je op zoek naar een stoere outfit? Of juist naar een chique outfit? Dan kun je dit zeker vinden bij dit merk. Een populair item uit de collectie, is één van de jurkjes. Je kunt deze namelijk tijdens meerdere gelegenheden dragen, en ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Een ander mooi modemerk, is Nukus.

Nukus

Nukus is een Nederlands kledingmerk, dat zich alleen op dames richt. Het is in 2017 opgericht door Nick Vervoort en de kleding is voor alle dames, van jong tot oud. Hij had al jaren de droom om een eigen kledinglijn op te richten, en dat is hem gelukt! Je kunt van alles vinden in de collectie van Nukus, van tops en shirtjes tot leuke jurkjes en rokken. De kwaliteit van de kleding is ook erg goed, en vaak worden de items gemaakt van natuurlijke producten. Wat je veel zult tegenkomen in de collectie van Nukus is kleding gemaakt van Italiaans wol, of zachte stoffen uit Portugal. Wat maakt dit merk zo populair?

Makkelijk te combineren kleding

Nukus vindt het belangrijk dat je deze kleding kunt combineren met vele andere soorten kledingstukken. Zo kun je met deze mode items een leuke basis creëren, zodat je alle kanten op kunt. Houd je ervan om op te vallen? Ga dan voor een prachtige, gele blouse. Wil je liever een neutrale kleur? Dan kun je bij dit merk ook terecht voor mooie beige of witte kledingstukken. Houd de collectie van dit modemerk in de gaten, want elk seizoen komen er nieuwe mode items die je weer met van alles kunt combineren. Ga jij voor een mooi mode item van Aaiko, of toch van Nukus?