Begin de dag fijn in een prettige badkamer

0
338

De badkamer is een speciale ruimte in je huis. Je staat ‘s morgens op en begint de dag met een lekkere douche of na een lange dag werken fris je je op voor een avondje uit. Wel zo fijn wanneer je dan alles bij de hand hebt en even lekker kunt genieten. Accessoires in je badkamer maken het dan net even af. Je handdoek aan een mooi rekje, je shampoofles die je niet op de grond hoeft te zetten. Het mooist is het wanneer er ook nog wat eenheid in de kleuren zit. Naast dat ze een lust voor het oog kunnen zijn, maken badkameraccessoires het nóg prettiger om in die ruimte te verkeren en je klaar te maken voor de rest van de dag.

Zone Denmark accessoires

De mooiste badkameraccessoires komen van Zone Denmark accessoires. Het is een Deens bedrijf dat zelf die accessoires ontwerpt en produceert. De producten worden gekenmerkt door de typisch Scandinavische stijl: strak, modern, functioneel en van grote kwaliteit. Ook de kleuren zijn net even anders dan gemiddeld en geven een luxe uitstraling. En ze produceren alles wat je maar nodig hebt in badkamer en toilet aan extra’s voor de inrichting. Ze wonnen al menig designprijs voor hun ontwerpen. Ook dat geldt voor meer Scandinavische ontwerpers, maar Zone Denmark past beslist in die traditie.

Zachte kleuren in de badkamer

De producten zijn in te delen in wastafelaccessoires, extra’s voor douche, bad en toilet en wat meer algemene producten. In de laatste categorie vallen bijvoorbeeld afvalemmertjes en spiegels. De spiegels kunnen exemplaren voor aan de wand zijn, maar ook losse scheer-of make-upspiegels. De afvalemmers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Wastafelaccessoires zijn een tandenborstelhouder, een zeepdispenser en een drinkglashouder. Alle drie in dezelfde mooie en rustgevende kleur natuurlijk. Je hebt de keus uit meerdere zachte en trendy kleuren.

Bad, douche en toilet

Voor bad, douche en toilet heb je ook de keus uit producten met de mooiste designs en kleuren: badmatten, handdoeken, een toiletrolhouder, je kunt ze allemaal in dezelfde kleur kiezen of ze zorgvuldig onderling op elkaar afstemmen, zodat ze mooi met elkaar matchen. Niet alleen wordt het een stuk mooier in je badkamer, je gebruikt de ruimte ook veel functioneler. Zeker wanneer je een kleine badkamer hebt is dat ook een welkom aspect. Al met al stel je zo een serie badkamerproducten samen waardoor je elke dag met plezier de dag begint in je badkamer. Ingericht met door jou persoonlijk uitgekozen spullen die je laten genieten van elk bezoek aan douche of bad.