Schoenen trends 2020 – 2021: dit wil jij nu graag in je kast hebben

0
435

Vooral voor dames is het belangrijk om zoveel mogelijk schoenen te hebben. Zo kun je steeds weer een leuk paar uitkiezen die bij je outfit past. Echter is het aan trends onderhevig wat je dit jaar voor dames schoenen kan dragen. De handige shop tip is om het internet af te struinen en kijken wat je leuk vindt en/of wat bij je past. Met die strategie kun je gaan winkelen voor schoenen. 

Om je een klein beetje op weg te helpen zetten we de schoenentrends voor seizoen 2020 – 2021 voor jou op een rijtje. Veel succes en plezier met schoenen shoppen. 

#1 Buckle boots en stoere enkellaarsjes

Qua schoenen is dit een hele fijne trend. De buckle boots kunnen eigenlijk onder elke outfit. De meeste buckle boots zijn verkrijgbaar in een basic kleur. Denk aan zwart of bruin. Ook zijn ze te koop in allerlei materialen zoals leer, lak of suède. Afhankelijk van je keuze kun je ze onder een jurk dragen. Dan staat het heel netjes. Onder een spijkerbroek creëer je juist meer een stoere look. 

#2 Sprekende sneakers 

De witte sneakers waren een paar jaar geleden helemaal in de mode. Maar het lijkt erop dat de sneaker met haar trends volwassen zijn geworden. De sneakers komen nu in de gaafste uitvoeringen. Allerlei kleuren en patronen worden met elkaar gecombineerd. Eerst waren het de beroemde modemerken die zulke sneakers op de markt brachten. Nu zijn sprekende sneakers overal verkrijgbaar. 

#3 Cowboylaarzen 

Deze trend is voor stoere vrouwen. De cowboylaarzen zijn eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Toch was het altijd een beetje gek om ze standaard te dragen. De cowboylaarzen raakten in het straatbeeld een beetje ondergesneeuwd door andere schoenen trends. Nu kun je ze gelukkig dragen zonder schaamrood op je kaken. Of zonder dat iemand vraagt of je aan line dancing doet. 

#4 Loafers 

Deze soort schoenen werd eigenlijk altijd een beetje tuttig gevonden. Loafers hoorden vooral bij oudere dames. Nu je erover nadenkt is het niet voor niets dat onze oma’s graag op loafers lopen. Ze staan chique, passen bij elke outfit en je schuift je voeten er zo in. Tegenwoordig komen ze in zoveel maten en modellen dat ze helemaal niet meer saai zijn. Loafers zijn er in allerlei kleuren en materialen en passen eigenlijk ook bij elke outfit. Kijk in de kast van je oma of ze nog een paartje over heeft. Het allerbeste is om jezelf te verwennen met een nieuw paartje.