Sexual Healing Coach worden

0
252

Als je coach wilt worden is je eigen (seksuele) weg minstens zo belangrijk. Want ook jij bent een ziel die zich middels seksuele energie op aarde heeft gemanifesteerd. Dat is hoe je lichaam gevormd is. 

Je bent dus niet je lichaam. Je bent ook niet je gedachten en je bent niet je gevoelens.  

Je bent gemanifesteerde (seksuele) energie. En als die helemaal vrij door heen stroomt, voel je de verbinding met je oorspronkelijke bron.  

Is die verbinding zonder blokkades, dan ben je gelukkig en is je creatiekracht optimaal. 

Nu is bijna niemand zonder blokkades. Veel vrouwen en mannen komen in grensoverschrijdende situaties terecht of krijgen te maken met misbruik. Zelfs als dat je bespaard blijft ben je hoogstwaarschijnlijk niet ladingsvrij opgegroeid rondom seksualiteit.  

Er werd bijvoorbeeld afkeurend gereageerd op het doktertje spelen, de tv moest op een andere zender zodra er seks in voorkwam of je kreeg de stille boodschap dat seks nu niet echt het toppunt van plezier is.  

We zijn dus allemaal verward rondom seksualiteit, waardoor we geen vrije toegang hebben tot onze seksuele energie: onze oorspronkelijke energiebron.  

Daarom is de Sexual Healing Coach Opleiding op de eerste plaats een inwijdingsweg voor jezelf. Een weg waarbij je jezelf ontmoet.  

Als Sexual Healing Coach wordt je geleerd hoe je eerst voor jezelf zorgt en dan voor een ander. Dat is niet egoïstisch, dat noemen wij gezond eigenbelang. Omdat jij het meest voor een ander kunt betekenen zodra jij jezelf verbindt met je onvoorwaardelijke liefdesbron: het veld van waaruit je werkt.  

Je heelt dus eerst jezelf en dat is iets magisch. Want coachen is eigenlijk een vorm van schatzoeken. Je graaft namelijk de schatten op die je verloren bent geraakt: je puurheid, echtheid, zuiverheid, goddelijkheid en authenticiteit.  

Schaamte

Je raakt die delen van jezelf kwijt, omdat jij je schaamt. Omdat je vroeg of laat in een onmachtssituaties belandt, waarbij jij je te dom, te lelijk, te jong, te naïef of te alleen hebt gevoeld.  

In zo’n situatie raak je ervan overtuigd dat het meest unieke aan jou slecht is. Je schaamt je voor jezelf en daarom verschuil je die delen. Je probeert ze voor iedereen te verstoppen, inclusief jezelf, in de hoop dat je nooit meer die pijnlijke schaamte hoeft te voelen.  

Zo gaan er delen van jezelf verloren, zeker op het gebied van seksualiteit. Je raakt gefragmenteerd, het tegenovergestelde van heel. Niet ladingsvrij opgroeien omtrent seksualiteit, met grensoverschrijdend gedrag of misbruik te maken hebben gekregen, zorgt ervoor dat jij je schuldig voelt en je schaamt. En dat je het mooiste van jezelf verbergt: een mechanisme dat ervoor zorgt dat je de situatie overleeft.  

Stel dat je besluit om vrijuit te gaan leven in plaats van overleven. En dat je anderen daar ook bij wilt helpen.

Dan is de Sexual Healing Coach Opleiding precies wat je nodig hebt. Want tijdens de Sexual Healing Coach Opleiding sta jij voorop, zodat jij je schatten terugvindt, ze weer laat zien en zo jezelf heelt. En daarna andere vrouwen daarbij kunt helpen.  

Bij de Sexual Healing Coach Opleiding gaan we uit van de heelheid van de ziel. Door die heelheid van je ziel voelbaar te maken tijdens een coachsessie ben je in staat om jezelf empathie te geven: het enige tegengif tegen schuld en schaamte.  

Met het oplossen van schaamte zie je in dat het juist je juwelen zijn die je verstop hebt. En dat je die weer toe mag eigenen.

Door de Sexual Healing Coach Opleiding vind je jouw rijkdom terug, je heelt jezelf en wordt zo wie je altijd al geweest bent. En je kunt er ook nog een praktijk mee beginnen als je dat wilt!

Judith Bruin

Sacred Sex Academy