De feiten en fabels over BH’s

0
1099
de feiten en fabels wat betreft BH´s

BH´s, je hoort er zóveel over. Een Beugel BH zou niet fijn zitten, een BH zonder beugel zou geen stevigheid geven en met een BH kun je oneindig doen. Wat is hier nou eigenlijk van waar? In samenwerking met Annadiva lingerie & Badmode hebben wij de feiten en fabels wat betreft BH´s voor jou op een rijtje gezet. Enjoy!

Wanneer je je één keer hebt laten opmeten, dan kun je die maat je gehele leven aanhouden

Dit is fabel. Je lichaam verandert voortdurend. Je komt aan en je valt af. Je borsten groeien of je borsten worden juist kleiner. Je lichaam ontwikkelt zich elke dag, daarom is het van belang je af en toe op te laten meten in een lingeriezaak. Wanneer je niet graag een lingeriezaak bezoekt kun je uiteraard ook jezelf gewoon opmeten. Easy peasy. Let wel op dat je geen Push up BH draagt wanneer je jouw borsten opmeet, dit kan een verkeerde maat opleveren.

Een Beugel BH zit niet fijn

Dit is uiteraard een fabel. De meeste vrouwen dragen zelfs een beugel BH. De beugel separeert de borsten en biedt een goede ondersteuning. Een beugel BH biedt over het algemeen dan ook meer stevigheid dan een BH zonder beugel. Het is echter niet zo dat een BH zonder beugel geen stevigheid kan bieden. Naarmate de cup uit meerdere delen bestaat biedt ook een BH zonder beugel goede ondersteuning.

Met een BH kun je gemakkelijk jaren doen

Ook dit is helaas een fabel. Het is zeker zo dat je van een BH van goede kwaliteit langer kunt genieten dan wanneer je een BH van mindere kwaliteit koopt. De beugel blijft bij een goede kwaliteit BH vaak steviger en hij blijft beter op zijn plek zitten. Bovendien beschadigen de stoffen van goede kwaliteit BH’s veel minder snel. Een goede kwaliteit BH heeft dus zeker wel een langere levensduur dan een goedkopere. Helaas verliest een BH na veel draagbeurten wel de stevigheid in de band, daarom raden wij het aan toch eens per jaar je BH collectie na te lopen op beschadigingen.

Met een BH kun je gemakkelijk jaren doen.

Wil jij nou zo lang mogelijk genieten van je jouw BH? Was hem dan met de hand of maak gebruik van een waszakje wanneer je jouw BH’s in de wasmachine stopt. Zorg dat je de sluiting van jouw BH’s dichtmaakt om eventuele schade aan de BH of een ander kledingstuk te voorkomen. Was op maximaal 30 graden en stop je BH’s never nooit in de droger. Je BH’s liggend laten drogen (met de cups naar boven) is zeker aan te raden

Wanneer ik een té kleine BH koop heb ik een push-up effect

Tja, een te kleine BH duwt de borsten inderdaad omhoog, dit is echter zeer af te raden! Een te kleine BH biedt veel minder comfort dan een passende BH. Bovendien is de ondersteuning echt voldoende. Je borsten worden uit de cups geduwd waardoor de BH niet meer de stevigheid biedt die het zou moeten bieden. Wil je nou graag toch dat push-up effect? Koop dan een Push up BH. Probeer ook eens een Plunge BH. Deze BH zorgt voor een mooi decolleté zonder de borsten echt omhoog te duwen.

Rode lingerie gaat perfect onder witte kleding

Yes, dit is een feit. De rode kleur komt namelijk enigszins overeen met de huidskleur. Je kunt dus gemakkelijk witte kleding dragen met een sexy setje eronder. Tip van ons: controleer wel altijd even jouw roodtint onder witte kleding. Elke roodtint is namelijk anders en heeft hierdoor ook een ander effect. Better be safe then sorry. Ook huidskleuren kunnen perfect onder witte kleding, mocht je op safe willen spelen.

We hopen dat je geheugen weer even is opgefrist met deze feiten en fabels. Draag vooral waar jij je goed in voelt, want zelfvertrouwen is het mooiste dat een vrouw kan uitstralen!